nav.palkki katoaa

torstai 7. kesäkuuta 2012

aikamoista menoa

Nyt taas vähä postausta Roin ja Pekin tekemisistä. Ollaan menty ny aika lyhyitä ja rauhallisia lenkkejä, et pääsee Peki myös mukaan. Sit oon menny Roin kans viel lisää lenkkejä, mut yleensä aamulla ollaan menty Pekille sopiva lenkki ja si Roille päivällä lisää liikuntaa.

Ja taas se Roin korva on temppuillut...Yks ilta se kulki melkein korva maassa ja korva oli todella kipeä. Annettiin sit särkylääkettä ja puhdistettiin se korva ja pistettiin tippoja sinne. Tippoja oon nyt joka päivä pistäny sinne korvaan ja haettiin eilen sille lääkkeitä, jotka viimeks autto, kun nuo tipat ei tahdo yksin auttaa. Voi sitä poikaa, mut yks juttu on kyl aika hauska, et aina kun oon siinä tipat kädessä ja alottamassa laittaan niitä, niin Roi pistää tassun simmujen eteen, ikään kuin se ei haluaisi nähdä mitä tapahtuu:D Onneks pystyn yksin pistään ne tipat, kun toi yks ei onneks rimpuile tai mtn:)

Tänään aloin harjaamaan Roita ja karvaa kyllä lähti ihan kunnolla ! Aika paljon sitä aluvillaa kertyi, melkein muovipussillinen, enkä edes ehtinyt mennä koko koiraa läpi :D Oli kyllä aika hankalaa, joko Roi meni maahan ja alkoi kieriä ympäri ämpäri tai sit se alkoi roikuttaan korvaa alas, joten lähdettiin sit pyöräilemään äitee vastaan töistä, kun ei siitä harjaamisesta oikein mitään tullu...

Ei tullut kyllä lenkistäkään...Roi sinnahteli sinne tänne koko ajan ja lopulta otin sen naruun. Sit alkoi hidasteleminen ja annoin sen sit mennä siinä vapaana hetken aikaa ja se sujukin ihan hyvin...kunnes loppu totteleminen kokonaan, se jäi vaan haistelemaan jotain taakseni takaa ja edestä tuli auto ja sit otin Roin kaulapannasta kii ja vedin sen siihen sivulleni ja juuri edestämme tulevassa autossa istuva papparainen alkoi vain nauramaan, no hyvä, et jollain oli hauskaa:D

Sit vähän kuvaa piristään postausta, tosta yhestä temppuilijasta ei nyt  oo kuvia, mut Peki-papasta kerrankin vähän kuvaa:) Kommenttia kuvista ja ulkoasusta?:)




Tausta on tyhmä, mutta otettu sisällä, jossa valo oli kehno

2 kommenttia:

  1. Oot kehittyny kuvaamises :) Ja tarkennuksetki hyvin kohdallaa :) Paranemisia Roille ♥ Tullaan Tuikkiksen kaa joku päivä piristään teitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Jep, jos tuo korva ny alkais vaik paranemaan ! :) Juu, olis kiva nähdä ;) !

      Poista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.