nav.palkki katoaa

tiistai 17. heinäkuuta 2012

On niin helppoo olla onnellinen !

Kyllä sitä aikas pienistä asioista ihminen tulee onnelliseks ! Tän päivän kohokohta oli kyllä ehdottomasti meidän toodella mukava mettälenkki :) Aateltiin lähtee vähän Roin kans mettään lenkille ja aateltiin pyytää tätiä ja Maxia mukaan. Saatiin kuitenkin vain Max lainaan ja otettiin se Roin kaveriks lenkille.

Kyllä näyttivät molemmat niin iloisilta kun pääsivät kunnolla juoksenteleen ja komeen näköistä oli kun kielet roikkui ulos suusta niin, että olis voinu jo luulla et tippuis kokonaan pois :D Hauskaa oli juu:) Välillä pojat alko riehuun ja leikkiin siinä matkalla, mut mukavaa vauhtia edettiin, ei menny lenkki kuitenkaan pelkäks riehumiseks;)

Löydettiin sit yks mukavan kokoinen lammikko, mihin molemmat meni sit vähäks aikaa polskiin :D Oli kyllä just sopivan kokoinen "uima-allas" kahdelle karvanaamalle:)

Max oli kyllä kova poitsu juokseen, mut tais sekin vähän väsähtää, kun melkein pari tuntia siel mettäs rämmittiin :D Oli kyllä tosi hauskaa ja mukavaa, et Max pääs meidän kans lenkkeileen nii oli Roilla vähän kaveria:) Täytyy ottaa joskus uudestaan:)

Mukavaks teki lenkin myös luonto ja sen kauneus. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa tuolla mettäs:) Mustikan lehdet ja männynneulaset olivat vesipisaroiden peitossa, kaikenmaailman kasveja kasvoi ympäriinsä ja hyttysetkin oli poissa ! :D




pööö !








ei yhtään isompaa löytyny ? :DD






Kivasti oli näitä vedenpisaroita :)

1 kommentti:

  1. Oi, onpa Max komee! :D Hieno uus ulkka, tunnelmalline :) Tuutteks Roitsun kaa mun koirasynttäreille? :)))

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.