nav.palkki katoaa

torstai 3. lokakuuta 2013

Hetken maailma on tässä

Eilen Tare täytti 4 kk, vou kun kaveri on jo iso! Saatiin lenkkikavereiksi Jenny ja Tuikku. Tare oli ihan into piukeena, kun tuli taas leikkikaverii :D Tuikku ei niinkään välittänyt hyppivästä ja kiusaavasta pennusta. Kaverukset tuli hyvin toimeen ja kaikki sujui ongelmitta!

Aluks käytiin lenkillä läheisillä pelloilla, joilla koirat saivat juosta vapaasti ja kuluttaa isoimmat energiat pois. Siinä pellolla kuvailtiin koiria ja heiteltiin lelua kaveruksille. Tare uskoi aika hyvin mua, vaikka Tuikku olikin siinä "häiriötekijänä" Tuli suht. nätisti luokse ja sivulle.

Kun siinä pellolla koirat olivat saaneet juosta ja peuhata niin jatkettiin matkaa läheiselle hiekkakentälle. Saavuttuamme kentälle ensimmisenä näimme narussa olevan koiran ja joukon ihmisiä kentän toisella puolella. Aateltiin että käytetään tilaisuus hyväks ja reenaillaan tässä toisella puolella kenttää, kun on häiriötekijöitä, vaikka aluks mua kyllä vähän hirvitti et mitähän tästä tulee... Noh, yllätykseks Tare kuitenin meni tosi upeesti! Seuraaminen sujui ongelmitta ja piti hyvin kontaktiakin yllä, vautsi ! Jenny ja sisko kuvasivat ja videoivat meidän suorituksia! Seuraamisen lisäks me reenailtiin vähän mm. käskyjä istu, maahan, kieppi ja nekin menivät suht. hyvin!

Päätin ottaa muutaman kerran luoksetuloa. Jätin Taren istumaan ja lähdin käveleen kohti siskoa ja Jennyä. Tare pysyi hyvin paikallaan. Lähellä oleva koira alkoi haukkua, juuri silloin kun huusin Taren sivulle...ajattelin et kiva nyt se karkaa, mutta ei..Tare juoksi suoraan mun luo ja kiersi vielä nätisti mun sivulle takaa, niin kuin ollaan reenattu! Kyllä sai olla ylpee!

Seuraavaks oli mun vuoro sit toimia kuvaajana, kun Jenny ja Tuikku reenailivat vuorostaan. Jenny yritti lisäks seisottaa vähän Taree, mutta kaverilla ei ollu sit mitään mielenkiintoo :D Lisäks Jenny vähän ravas Taren kans siinä ja mää kuvasin. Halusin viel ite yrittää seisottaa kaverii ja vou, se onnistui aikas hyvin :D Yleensä Tare rimpuilee mun kans, mut sainpahan sen pysyyn siinä paikallaan, kun Jenny tulitti kameralla :D

Lopuks me otettiin vielä kaverikuvat musta ja Taresta ja Jennystä ja Tuikusta, jonka jälkeen lähdettiin kotiin. Kiitos onnistuneesta reissusta! :)

Aattelin et teen joku päivä sellasen ns. videopostauksen, ja lisäilen useempia videoita Taresta :--)
















HYÖKKÄYS !


Loput (c) Jenny P.









Treenimoti.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.