nav.palkki katoaa

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tyyne tuli taloon


Sattuipa niin, että torstaina satoikin lunta. Tullessani koulusta Tare riensi innoissaan tervehtimään ja heittelin pihassa sitten lumipalloja sekoamispisteessä olevalle koiralle. Näytti Tarekin nauttivan lumesta, märän kurakelin jälkeen!

Noh, minäpä riensin sitten sisälle vaihtamaan lämpimämpää vaatetta ylle ja tempasin mukaan kameran ja nameja Sitten kuulin, että Tare saisi illaksi hieman koiraseuraa, nimittäin Tyyne-koira oli tulossa leikkikaveriksi. Jäin pihaan kuvaamaan Tarea, kun äiti ja isä lähtivät noutamaan Tyyneä. Kuvailtiin ja vähän leikittiin tossa pihassa, kunne kuulin auton saapuvan pihaan. Hieman "yllytin" Tarea hokemalla "Kuka tulee?", "Tare, kuka tuli?" ja kaverihan sekosi täysin :D Alkoi haukkumaan ja häntä heilui. Aika vahva vahtimisvietti näyttää olevan kaverilla, sillä alkoi haukkumaan jo ennen kuin "yllytin". No mutta pian Tyyne ilmestyikin portin toiselle puolelle ja Tare alkoi vinkumaan iloisesti tunnistettuaan kaverin.

Se oli sitten menoo, nimittäin koko illan kaverukset roikkuivat toisissaan kiinni, painivat ja juoksivat pihassa. Välillä ehtivät edes hetkeksi sisälle, mutta pian mentiinkin jo takaisin ulos leikkimään. On ne kyllä sellainen pari :) Tare tuttuun tapaansa örisee leikkiessä ja häntä heiluu, välillä jopa hieman komentaa. Tyyne juoksee pakoon ja Tare yrittää pysyä mukana tahdissa, mutta hieman jäi Tyynen vikkelien jalkojen tahdista :) Lenkillä käytiin myös kaverusten kans, muttei siitä mitään tullu, kun oli kavereilla niin kova hinku leikkiin :D Kyllä oli illalla väsynyttä poikaa !




Perjantaina punnitsin Taren, painoa oli n. 32 kg, mielestäni korkeutta on taas tullut lisää vähän lisää, vaikka ylimääräistä nahkaa roikkuukin aikalailla vielä :) Säkää mittailin myös ja nyt sain sitten lukemaksi n. 58-59 cm, hankala oli mitata kun kaveri ei suostunut seisomaan paikallaan...

Sitten hieman muuta tietoa, näin blogia koskien:

Kysely postaus-toiveista on nyt päättynyt ja eniten ääniä sai postaus-ehdotus "Taren päivä kuvien muodossa". Kiitos kaikille äänestäjille! Toteuttelen postausta, sitten heti kun vain ehdin, eli siis heti kun on aikaa viikonloppuna, että ehditään jtn kivaa tehdäkin! Muitakin ehdokkaita ajattelin myöhemmin toteuttaa :)

Niinkuin nyt ulkoa näkeekin, siellä olisi pian talvi tulossa ja näin ollen alan pian muuttamaan ulkoasua talvisemmaksi/jouluisemmaksi, joten blogi saattaa välillä näyttää hieman sotkuiselta, mutta parhaani mukaan yritän saada urakan tehtyä mahd. nopeasti !

Vielä vähän nyt postauksista ja niiden ilmestymisestä... Nyt on aika kiireistä mm. koulussa, joten aikaa ei ole oikein riittänyt kirjoitella mtn ja kuviakaan en ole erityisemmin nyt ottanut. Kunhan tästä päästään jouluun niin alkaa varmaan nopeammalla tahdilla tulemaan materiaalia ! :)

Lisään kuvat Tyynen torstaisesta vierailusta ja kirjoittelen sitten tämän päivän touhuilusta kera kuvien ensi postauksessa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.