nav.palkki katoaa

torstai 23. heinäkuuta 2015

Tare reissukoira


Kuukausi sitten Tare ja vanhempani lähtivät kohti eteläisempiä maisemia. About 3 viikkoa ne siellä reissasivat, keski-Euroopassa. Tare oli kuulemma ollut aivan supersuosittu joka paikassa ja oli käyttäytynytkin nätisti. Laivamatka ja isot kaupungit olivat Tarelle jotain aivan uutta, mutta hienosti oli reissu mennyt. Laivalla muutama oli pelännyt Tarea, mutta Saksassa ja Hollannissa ihmiset olivat halunneet jopa väkisin tulla silittämään ja katsomaan koiraa lähemmäs. 

Tästä syystä en siis ole blogia päivitellyt...mutta nyt ihana kaverini on kotiutunut ❤ Tässä nyt viikon aikana, mitä Tare on ollut kotona, ollaan taas "tutustuttu" ,leikitty ihan sikana, käyty uimassa ja tietty lenkkeilty yhessä! Unohtamatta meidän treenailuja, sillä halusin heti varmistaa että kaveri ei oo unohtanu kaikkea...no eipä ollu unohtanu mitään! Eilen me käytiin vetään jopa tunnin treeni tuossa läheisellä kentällä, treenin kohteena oli seuraaminen ja luoksetulo.


2 kommenttia:

  1. Vau, varmasti tehnyt todella hyvää Tarelle ja nähny monenlaista reissussa :) Upea kaveri on kuvien perusteella. Kunpa vielä jonain päivänä täälläkin ois vielä saku vierellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aivan varmasti teki hyvää! Maalaiskoira pääsi "vähän" isompiin kaupunkeihin seikkailemaan (esim. Amsterdam)

      Poista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.