nav.palkki katoaa

perjantai 29. tammikuuta 2016

vuoden 2015 huipennus ja loikkaus vuoteen 2016!

Moikka!

Joulun jälkeen pakattiin auto täyteen talvivaatteita ja startattiin matka kohti pohjolaa. Määränpää oli ihana hirsimökki Muoniossa keskellä ei oikeastaan mitään, aivan loistava paikka siis meille. About 13 tuntia autossa istumista kunnes vihdoin päästiin perille...Tare jaksoi aivan huippu hyvin matkustaa, tietenkin useiden pysähdysten ansiosta. Perille päästyämme purettiin auto ja melkeinpä heti käytiin nukkuun...


-27°C pakkasta ja mitkä maisemat, aivan uskomattoman kaunista joka puolella ja Tare oli tietenkin aivan haltioissaan siitä lumen määrästä. Päivät oli tosi lyhyitä ja melkeinpä se osa päivästä kun valoa riitti, oltiin ulkona; käveltiin jäällä ja kuvailtiin maisemia! Illat vietettiin sisällä mökissä takkatulen äärellä, sohvalla istuskellen ja pelaillen. Useampana yönä käytiin ulkona kuvaamassa ja katselemassa tähtiä, harmi vaan ettei nähty ollenkaan revontulia.






Pääasiassa vietettiin aikaa eniten mökillä, mutta käväistiin myös Jounin kaupassa, Muonion keskustassa, Levillä ja itse Levillä vielä mä kävin Levin huskyparkissa 4km valjakkoajelulla, mikä oli aivan mahtava kokemus!



Aivan mahtava huipennus vuodelle 2015 !



2016:































JES tulihan se talvi vihdoin tänne eteläänkin! Mitään erikoisempaa tässä 2016 puolella ei nyt oo tapahtunu, joten luvassa on siis kuvatulvaa:











4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen Taresta! <3

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit kuulostaa ihanalta ja hienoja kuvia :) Kyllä kelpais mullekin tuollainen reissu :D Tare on kyllä niin komea kaveri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ehdottomasti yks parhaista tekemistäni reissuista ja suosittelen kyllä käymään tuolla pohjoisessa talvella!

      Poista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.