nav.palkki katoaa

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Soramonttukamut

Tänään on ollu kyllä niin eläintäyteinen päivä, et huh huh :D Lähdettiin vähän ennen 11 kohti Kyrönlahtea tapaamaan Jennyä ja Tuikkista. Roi ihmetteli matkalla, että minne ollaan menossa ja loppumatkasta se oli jo ihan täpinöissään, se meni ympyrää takakontissa ja vinku jo et: ulos, ulos ! :D Pihassa meitä ootettiinkin jo. Päästettii heti koirii vähä haistaan ja tutustuun ja tosi hyvin tulivat toimeen keskenään ! :) ja voi että, kuinka paljon Tuikku oli kasvanu viime näkemästä !

Lähdettiinki siitä pihasta sitte melkein heti soramontulle, missä Tuikku ja Roi sai oikein kunnolla riehua...tai ainakin Tuikku riehu ja juoksenteli ympäriinsä :D Saatiin me niitä välillä vähän leikkiin keskenään, mut ei sitä kauan kestäny, kun Roi sitte tuumas et: noni, ny leikittiin hetki mä teen ny jotain muuta ! :D



Heiteltiin sit Tuikulle lelua ja nameja alas hiekkarinteitä ja tyttö vaan juoksi ylös ja alas, vaikka vähän tais alkaa väsyttään mut pakko oli hakee :D Samalla kun Tuikku urheili Roi katteli maisemia ja välillä ihmetteli kun soraa tippui jonkun rinteen päältä ja tää poika alko si heti haukkuun ja luuli että siellä oli joku :D Tuli kyllä aika hupaisia kuvia noista karvakamuista :D Välillä ne istuivat vierekkäin ja välillä sitte vähän riehuttiin ja leikittiin:D


(c) Jenny P.






Kun oltiin oltu jo aika kauan tuol soramontulla, lähdettiin syömään. Koirat sai makoilla ja rauhottua vähän sillä aikaa siinä pihassa. Otettiin sitten ruoan jälkeen vähän rally-tokoa. Tuikulla ja Jennyllä meni jo tosin hyvin ! Puhuttiin siinä samassa vähän naksuttimen käytöstä ja muutenkin koiran kouluttamisesta. Käytiin vähän mettässäkin kävelemässä, mut siel oli niin kylmä, kun ei päässy aurinko paistaan puiden takaa, niin lähdettiin takasin montulle. Koirat sai taas mennä vapaana ja pääsi vähän poseeraamaan mun ja Jennyn kans:D Lopuks yritettiin saada vielä vanhasta herrasta seisotuskuvaa, mut ei siitä meinannu mitään tulla :D mut saatiin me nyt jonkunlainen kuva siitä sivulta päin :)
Jenny & Roi :)
minä & Tuikku :)


Kuva ja muokkaus (c) Jenny P.

Jep oli kyllä mahtava päivä ! Kotona vielä opeteltiin paria temppua ja sitte harjattiin turkki ja pestiin kurat pois :) Kiitos vielä Jenny & Tuikku ! :)

Pus,pus

2 kommenttia:

  1. Kiitos ku kävitte! ♥ Ihana toi pusukuva, kyllä nuo kuvat hyvi onnistu :D

    VastaaPoista
  2. Jeps :D sulla oli blogissa tosi hauskoja tilannekuvii, kun noi kaks leikki ja riehu ! :D

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.