nav.palkki katoaa

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vähän keväisempää ulkoasua

Tosiaan vaihdoin nyt banneria ja muutenkin muoksin ulkoasua. Banneri ei oo mikään ihmeellinen, kunhan nyt vaihdoin vähän uudemman. Osa syy on se, että ei ole mitään hyvää muokkausohjelmaa ja osa syy se, etten olis varmaan osannut muokata tota mitenkää toosi hienoks...mutta palautetta saa antaa silti ? :)

2 kommenttia:

  1. Lataa netistä Gimp2.6 ja PhotoFiltre ;) Saat ihmeitä aikaan ja noi kaks on ihan ilmasia :D +niihin saa ladattua suomenkielen :)
    Ottaen huomioon, että oot alottelija, niin tää ulkoasu on oikeestaan aika kiva :) Kevät tulee hyvin esiin jne. Selkee väriskaalakin löytyy :)
    Banneri on ihan jees, ei ota silmiin ja kuvat on tollei simppelisti :) Jos halluut, nii voin taas kesäulkan väsätä sulle, nyt ku löytyy taas aikaa ;)
    Käypä lyömäs mulle palautetta huhtikuun viimeistely -postaukseen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Yks päivä just etin jotain sivua mistä lataisin ton gimp2.6:sen, mut täytyypi ettiä ja si ladata molemmat :) Juu kyllä sä voit sen kesäulkan väsätä jos siit ei oo kauheesti vaivaa? ja voinhan mä vaikka lähettää sulle spostilla jotkut kuvat pojista? (jos niistä molemmista vaik sais jotkut hyvät) Juu täytyypi käydä lukemas ja jos vaik keksin jotain järkevää palautetta, ettei mitään "söpöt kuvat" yms. :D

      Poista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.