nav.palkki katoaa

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Karvoille kyytiä !

Nonii, kaikki lumet poissa, aurinko paistaa ja pian on puissa jo lehdet ! Alkaa pian olemaan jo Roilla kuuma tuon turkkinsa kanssa, joten päätettiin sitte vähän "trimmailla" ja muutenkin hoitaa sen turkkia:D....

Alotettiin karvojen leikkuu saksilla, jonka jälkeen siistittiin turkkia sellasella ihme koneella :D (ei mikään oikea trimmauskone) No karvaa lähti aika paljon ja sen kyl huomas kun vilkas vaatteitaan...:D Kun oltiin saatu kevennettyä turkkia tarpeeks harjattiin koko koira läpi:D Roi ei aluks oikein tykänny parturoinnista, mut kyllä se pian suostu oleen ihan rauhallisesti paikallaan ja se on kyl hyväks sen iholle nyt ku se pystyy hengittää vähän enemmän, kun ei ole niin paljon villaa edessä:D Roilla on ollut vähän jotakin ihottumaa tai muuta, joka kutiaa, mutta eiköhän se nyt vähän helpottais. Tietysti siis laitetaan siihen kohtaan lääkettä, mutta vielä lisäks tuo karvojen leikkuun luulis auttavan. Pekiä ei erityisemmin tarvi "trimmailla", sillä sen karva on niin lyhyttä, mutta kyllä sisko sitä vähän ohensi jostakin kohtaa:D Löydettiin muuten punkki Roin kuonosta, mut onneks se ei luultavasti ollu ehtiny imeä ollenkaan verta. Täytyy varmaan hommata punkkipanta!

Opeteltiin tänään myös vähän temppuja Roin kans...Josta ei kyllä tullut oikein mitään:D Roi ei oikein jaksanu keskittyä koko touhuun, kun äite oli vieressä. Mentiin siis jotain ihan helppoja ja jo opeteltuja temnppuja läpi, kuten "pusu", "ympäri", "istu", "tassut", "läpi", "kieri", "maahan" ja "kumpi käsi" :D Oikeastaan läpi temppu ei ole vielä parhaiten hallussa, sillä joudun vielä aika paljon näyttään namia, mut eiköhän se siitä reenauksen kans ;)

Kuvan tarkoituksena on vain nähdä millainen turkki oli ennen, vaikka vähän näyttää seisotusYRITYKSELTÄ :D

Täs ollaan viel innoissaan, kun ei tiedetä mitä tuleman pitää;)...

Lopputulos:



Kuva on aika kehno, mutta siinä näkyy vähän et karvaa on lähtenyt...


ps.Kuvat kannattaa avata isoiks, kun täytyy pistää ne aika pieniks :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.