nav.palkki katoaa

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

pyörälenkkiä ja piirustusta odotellen...

En ookkaan taas kirjotellu tänne vähään aikaan. Nyt on kuitenkin jäänyt vähemmälle tuo koirien kanssa touhuaminen ja temppujen yms. opettelu, sillä nyt on just ne kiireisimmät ajat koulussa, kun on viimeiset kokeet joihin pitäis viel panostaa kunnolla. Mut sit asiaan eikä jauheta koulusta !

Ollaan käyty täs nyt parisen kertaa pyörälenkillä Roin kanssa. Se osaa kyllä juosta tos pyörän vieres niin hienosti, et ei tarvis mitään naruja eikä tarvi paljon komentaa ^^ Eli lenkit on sujunut hyvin. Eilen lähdettiin äiten ja Roin kans pyöräileen vähän pidemmälle vaikka sää oli tyhmä, kun tihkui ja tuuli...Käveltiin isoimmat ylämäet, et Roi saa vähän haistellakkin ja muuten si edettiinki Roin hölkkätahtia. Kauheesti meitä vastaan tuli palveluskoiria ja niiden omistajia. Ilmeisesti niillä oli jotakin rasteja siellä, kun rämpivät mettässä:D Käytiin siinä rannassa si kuvailemassa ja lähdettiinki sit kotia kohti.

Ainiin, tuli tilattua piirros kaverilta tästä kuvasta:


Tulos:



ja mun mielestä onnistu tosi hyvin ja tykkään ! :)

Kiitos Jenny♥ !

1 kommentti:

  1. Hei ku pistit noi kuvat tollee vierekkäi, nii nään hyvin mun kaikki virheet :D Kehittyy piirtotaito hyvi, ku tietää mitä teen ens kerralla toisin ;) Oli ilo piirtää teidät ^^

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.