nav.palkki katoaa

tiistai 7. tammikuuta 2014

Tunnin touhuilut

Lähdinpäs tuossa sitten ulos, nappasin toko-kapulan, näyttelyhihnan, nameja, kameran ja siskon mukaan:)

Jeps..ekaks leikittiin ja mentiin sellasta vaihtoleikkiä eli lelu vaihdetaan kapulaan ja kapula leluun. Tare ei millään luopunut lelustaan, joten sitten me alettiin opetteleen toko-kapulan pitämistä suussa, kunnes saa luvan tiputtaa lelun alas :) Vähän vaikeutettiin vielä ja heitin kapulan ja sitten Tare otti sen suuhunsa ja piti suussa kunnes sai luvan tiputtaa.




Kontakti on ja pysyy muistissa. Se onnistuu melkeimpä aina, ei ehkä ensimmäisellä kerralla, mutta ainakin toisella yrityksellä. 

Kuten kuvasta näkyy meidän perusasennossa on vielä viilattavaa...samoin vielä seuraamisessa on hiottavaa, mutta suht. hyvin sanoisin, että kuitenkin meni nämä asiat tänään.


Joskus voi käydä näinkin...

 Ravi ja seisotus olivat tänään kovassa reenauksessa. Oon ajatellu et jos veis Taree johki näyttelyyn koittamaan kuinka se sujuis...Tän takii sitten reenattiin seisotusta + ravailua. Aikas hienosti tuo ravi onnistui kaverilta! Aloin sitten opettamaan Tarelle ensin seiso-käskyä ja sitten ajattelin et alan vasta keskittyyn tuohon jalkaan.. :) Saa antaa vinkkejä seisottamiseen, jos löytyy! ;)

  
Pieni namijälki tehtiin myös ja ahkerasti kaveri nenällään nuuskuttelee jäljellä. Tais kaikki namit löytyäkin :) reenailuun kuului ehdottomasti myös erilaiset leikit!! Niitä ei saa unohtaa :) Tarelle oiva palkkio on tuo vetoleikki. Tunnin verran me tuossa pihassa puuhailtiin ja voi taas sanoo, et kyl täällä on onnellinen koiran omistaja :)





2 kommenttia:

  1. pippppppppppppppppppeli

    VastaaPoista
  2. Tuo lötkö istuma-asento voi olla vaan pentuista tyyliä, meilläkin molemmat on pieninä mieluusti istuneet lonkallaan. Silloin, kun harjoittelee jotain tokojuttuja eli pyytää koiran istumaan tai perusasentoon, niin ei kannata palkata tuosta lököasennosta vaan namilla ohjata koira istumaan ryhdikkäämmin ja palkata siitä. Näin meillä molemmat aika nopsaan luopuivat rennosta tyylistään.

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.