nav.palkki katoaa

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Hei beibi lähetään uimaan, joo o oo

Haverin traktorikiertue 2014

Jaahas, siinä kävikin niin että viimeinen peruskouluvuosi päättyi ja nyt sitten uusia haasteita kohti! Vaan lomahan mulla ei todellakaan vielä startannu, vaan kesäkuun viikonpäivät kuluu töiden muodossa.
 Työt + futis = erittäin vähäinen muu aika = en oo vaa kertakaikkiaan ehtiny kirjoittaa mitään! Kuvia mulla on ollu kamerassa jo yli kuukauden, mutta vasta tänään ne löysivät tiensä koneelle.


 Meidän pikku kesäpentumme on nyt päässyt viettämään toista kesäänsä jo hieman vanhempana ja toimeliaampana kuin viime vuonna. Tämän kesän kohokohta on selvästikin tuo uiminen, sitä Tare rakastaa! Pari kertaa ollaan myös kavereita nähty, kuten mm. Inkku labbis ja ihana pieni Vilda pentunen :) tsekkaa kaverukset täältä! Uimisen lisäks ollaan tietty lenkkeilty sään mukaisin lenkein, eli pituus vaihdellut paljon lämpötilojen mukaan.

Tänään Tare oli ihan väsyny, joten oli hyvä päivä kuvata kaveria kun toinen ei vaan millään jaksa rimpuilla pois! Eilinen palloilu tais väsyttää pojun ihan totaalisesti, oli niin kova meno.

Ostettiin tarelle uudet valjaat, kunnon panta ja uus nahkahihna! Valjaiden tarkotus ois vähentää ton hullun vetämistä lenkillä, mutta koska tänään oli väsypäivä niin en itse päässyt kokeilemaan toimivatko, siskon mukaan olivat ihan jees! Uus pantakin hommattiin, vanha oli niin venynyt ja aivan liian ohut, joten nyt on iso ja tukeva nahkapanta kera "niittien" ;) Kuvaan ostokset ensi postaukseen!

11. päivä Tare täyttää vuoden, katsotaan mitä kivaa silloin keksitään!

Portin takana vankina kotipihassa



Tare ja Onni tapasivat uimareissulla!















kukkapoika <3


 Sitten kesän ekat ötökuvat ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.