nav.palkki katoaa

tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuulumiset

Täällä ollaan taas! 

Blogi jäi pienelle tauolle, mutta nyt palataan taas kuvioihin kuvien ja videon kanssa. Paljoakaan ei olla voitu nyt reenailla, kun satutin nilkkani toissasunnuntaina ja liikuntakieltoo tuli 2 viikkoa. Nyt nilkka on jo parempi ja ens viikon alulla pitäis alottaa taas reenailut. Lisäksi kovien pakkasten takia ei ole tullut kuvamateriaaliakaan tänne, kun en ole uskaltanut kauheasti viedä kameraa ulos...

Huom! Aluksi kuvat ja tekstiä meidän juoksureissuista, lopussa videomateriaalia + tietoa viikonlopun koetuksesta.

Viime viikonloppuna käytiin pellolla ja Tare pääsi juoksenteleen vapaasti. Pallo oli tietenkin  mukana, että saatiin kulutettua vielä enemmän energiaa. Tare huomasi taivaalla lentävän linnun ja jäi katseellaan seuraamaan tämän lentoa, hassu koira :D 



























Huomatkaa Taren silmänvinkkaus! :D





Eilen käytiin jäällä juoksentelemassa. Oli mukava sää, kun keli oli nollassa, eikä tullut liian kylmä. Uskalsin jopa ottaa kameraani mukaan niin saatiin taas lisää kuvia tänne. Nähtiin myös moottorikelkkailija, jonka perään Tare lähti sitten pinkomaan...mää ja äiti karjuttiin Taren perään ja onneksi Tare jäi sitten jälkeen ja juoksi takaisin meidän luo.
 Vähän seisotusta reenattiin ja alhaalla löytynee meidän seisotuskuvat ja samoin otettiin teille todisteeksi, että ollaan reenattu perusasentoa ja kuvassa näkyykin kuinka paljon ryhdikkäämmin Tare istuu mun vierellä ;)


















Siinäpä lyhyesti meidän reissuista ja nyt sitten asiaa tästä viikonlopusta...

Lauantaina otetaan nokka kohti Kotkaa ja saksanpaimenkoirien päänäyttelyä. Tiedossa on siis ensimmäinen näyttelymme! Jänskättää, mutta ollaan kyllä reenailtu ahkerasti ravia, seisotusta, sekä hampaiden kurkkimista ja ylipäätään koiraan koskemista. Onneksi mukaan tulee kumminkin tuttuja kasvoja, kuten Taren sisaruksia ja kasvattaja koirineen. Viikonlopun jälkeen onkin varmasti paljon kerrottavaa ja toivottavasti jonkinlaista kuvamateriaalia. 


Tässä vielä pieni videokooste meidän reenailusta ja metsälenkeistä jne :)

5 kommenttia:

  1. Vitsi siitä on kasvanu komee! Tsemppii näyttelyyn! :)

    VastaaPoista
  2. Pieni korjaus: Päänäyttely on vasta kesäkuussa, mennään nyt erikoisnäyttelyyn harjoittelemaan! ;) Onpas hienon näköinen poju! Nähdään viikonloppuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu huomasin itekin virheeni, liian myöhään kylläkin :D Joo nähdään! :)

      Poista
  3. Voi että Taresta tullu komea! Sitä tässä salaa käyny välillä kurkkimassa.. :')

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.