nav.palkki katoaa

torstai 6. helmikuuta 2014

This boy is on fire!

Tässäpä teille näyttöä Taren liikkeistä!

Enää muutama päivä näyttelykoitokseen. Edellisessä postauksessa kirjoitin väärin, kyseessä on siis erikoisnäyttely, saksanpaimenkoirien päänäyttely on vasta kesällä! (pahoittelut) 

Huomenna pakkaillaan kimpsut ja kampsut kasaan! Tein eilen hieman listaa, mitä tarvitaan mukaan...huh mua jännittää jo nyt :D Se on kyllä varmaan ihan normaalia, onhan tää mulle aivan uus kokemus, mutta avoimin ja iloisin mielin lähdetään tsekkaan tääkin juttu :) Eikun peukkuja pystyyn ja mikäli joku kenties sattuu itsekin tulemaan paikalle niin jos vain meidät löytää, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! 

Sen verran blogin ulkonäöstä, että tulee muuttumaan piakkoin pois jouluisesta asustaan :) Hieman suttuisen ja keskeneräisen näköinen nyt, toivotaan että saan pian sivut laitettua !

5 kommenttia:

  1. Tare on kasvanu kamalasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, painoo on nyt 40 kg ja olisko about 60 cm korkeutta :D

      Poista
  2. Tsemppiä näytteylyihin, harmi etten pääse katsomaan. Kuitenkin sakemannit niin kiinnostaa, meille koittaa ekat näyttelyt vasta kesällä collieni kanssa, jännittää kyllä jo nyt mitä menen töskään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) voi harmi, oli kyllä kivaa katteltavaa, kun käytiin tänään tsekkaamassa paikka!

      oi, minkä ikäinen colliesi on? :) varmasti upee kokemus tulee oleen :) muaki on tässä jännittäny jo siitä asti kun päätettiin ottaa haaste vastaan :D

      Poista
  3. Collieni täyttää jo huimat 4v ensikuussa :) Mieleltään edelleen penikka

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.