nav.palkki katoaa

keskiviikko 27. elokuuta 2014

palkkaa pallolla!




Tänään pidettiin reenipäivä sateisesta säästä huolimatta! Seuraamista, paikallaoloa, luoksetuloa eteen ja sivulle, namijälkee, sekä muutamia perustemppuja :) Semmonen puolisen tuntia tossa pihassa kulutettiin aikaa. 







Mulla on ollu väärä palkkaustapa, sillä namit ei vaan saa Taree syttyyn ja oikeest innostuun koko höskästä, joten ollaan nyt harjoiteltu ja käytetty melkein kokonaan lelupalkkausta. Palkkana toimii kuvissa esiintyvä keltainen vetopallo, ja kun Tare näkee pallon nii se on sit menoo!




Vaikeinta kai täs palkkaukses on oikea aika ja riittävä palkkaus. Tarelle pallo on selvästi mieluisempi palkka työstä kuin kaupan koirannamit, jotka saa suun vaahtoamaan vaan lisää ja lisää ja pian janokin yllättää...Tätä me käytetään nykyään ahkerasti! On upeaa nähdä kuinka terävästi liikkeet sujuu ja miten koiran silmät oikein loistaa innokkuutta reenaillessa, ihana tunne !




Seuraaminen sujuu paremmin, kiitos pallon. Jopa hölkätessä Tare pysyi mun vierellä kauniisti tassutellen. Perusjutut, kuten istu ja maahan menee vanhasta muistista, mutta nyt paljon nopeammin ja terävämmin, kun palkkaus vaihtui. Paikallaolossa on vielä hieman säädettävää, mutta luoksetulo meni hienosti!






Tämmösseet perusreenit meillä tänään oli. Mukavaa vähään aikaan touhuta kunnolla ton hölmön kanssa <3 Reenit päättyi yhteiseen leikkihetkeen ja siitä sitten Tare kipitti ruoka- ja vesikupilleen ja mä sohvalle. 

Pidän kiinni susta!








6 kommenttia:

  1. Mähän sanoin... ;) hyvä että toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo otettiin kokeiluun :D hyvä vinkki oli, tullu ennen käytettyä melkoisen vähän tuota keinoa ;)

      Poista
  2. Kivan näköinen koiruus! Meillä oli samanlainen pallo, totesin vaan huonoks ku hampaat jäi kiinni ja naru hajos saumakohasta aika äkkiä. :D Meillä kans blogissa pyörii kaks sakumaania jos haluut käydä kurkkaamassa. :) luuhullut.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Meilläkin tuo pallo tuppaa jäämään kiinni hampaisiin ja narut on menny kans poikki muutaman kerran, mutta toi pallo on Taren ehdoton suosikki ja ainoo jolla sen saa tosissaan viritettyä reeniin, joten ei olla jätetty sitä pois :) Oi, kiva että linkkasit blogis, käyn ehdottomasti tsekkaamas ! :)

      Poista
  3. heipparallaa! sullapas on ihanan oloinen koira ja mahtava blogi
    voisitkos millään suostua blogini lukijaksi --> http://jellonat.blogspot.fi/
    jos minäkin seuraisin sinua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moips, Oi kiitos :) Ehdottomasti liitytään lukijaks, sun blogi vaikuttaa oikein kivalta ja aivan ihana koira :3

      Poista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.