nav.palkki katoaa

torstai 19. syyskuuta 2013

Kiireen keskellä

Anteeks pienestä postaustauosta, on ollu ny niin kiireistä etten oo vaan ehtiny kirjotteleen mtn.
No nyt on kuitenkin paljon kuvii, kaikki kylläkin vähän eri päiviltä tollasia sekalaisia kuvia. Ekat kaks kuvaa on Jennyn ottamia. Vähän kontaktikuvaa ja yhteiskuvaa :) Seuraavissa kuvissa seikkailevat Tare ja Tyyne-koira. Hyvin tulivat koiruudet juttuun, leikki sujui ja Tare sai vähän ikäistään seuraa. 
Antti tuli perjantaina käymään, käytiin vähän läheisellä kentällä kuvailemassa ja mentiin samal sit pikku lenkkiä. Oli Tare innoissaan, kun tuli taas lisää porukkaa jota purra :D

Toissapäivänä otettiin seisotuskuvaa Taresta, kun nyt tuli täyteen 14 vko. Ei mikään paras seisotus, mut näkeepähä siit ainaki rakennetta ja sen et on poitsu kasvanu iha hirveest ! Oli hieman hankaluuksia ton seisotuksen kans, kun oli kaveri niin villillä päällä ja mun sormet maistu ilmeisesti tosi maukkailta, kun niitä piti pureskella?...
 
Tänä aamuna heräsin (taas) Taren vinkumiseen. Ei auttanu kun kivuta ylös sängystä ja mennä kattoon mikä hätänä...noh eipä sillä muuta hätää ollu si ku yksinäisyys. Hetken se mun ympärillä hyppi ja heilutti kovasti häntää, kunnes sit meni makaan maahan. Käytiin aamulenkillä läheisellä hiekkakentällä. Otettiin siinä vähän luoksetuloa, seuraamista ja yritettiin vähän ravata vierellä. Yhden kuvankin nappasin poitsusta siinä ennenku lähettiin kotia kohti. 
Kun tulin koulusta, Tare ryntäs taas innoissaan tervehtiin. Molemmat korvat oli alhaalla :o ? Oli aika väsy kaveri. Kun oli taas kiehnätty hetki mun ympärillä niin huomattiin äidin kans et ensimmäistä kertaa nosti jalkaa pissatessaan ! :)












Tare 14 viikkoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.