nav.palkki katoaa

perjantai 20. syyskuuta 2013

reeniä, reeniä

 Tää perjantai menikin mukavasti Taren kanssa touhuillen. Kun tulin koulusta kotiin tuli tos siivoiltuu sen aikaa et Tare palas iskän kans kotiin tontilta juoksemasta. Mulla oli jo suunniteltuna mitä kaikkee me tänään reenattaisiin. Noh, kaverihan oli ihan väsy, joten ei me sit heti lähdettykään minnekkään kentälle... Sen sijaan Tare teki päivän hyvän työn ja kävi piristämään erästä vanhusta, joka aivan säteili saadessaan nähdä ja silittää Tarea, joka onneksi oli väsynyt ja rauhallinen. Tosi hyvin osas poitsu käyttäytyä !

Kun tultiin kotiin, istuin tietokoneella sen aikaa et Tare veti pikkupäikkärit. Sen jälkeen äiti ja sisko tulivat kotiin ja lähdettiin reenaan läheiselle hiekkakentälle. Sain äitin suostuteltua meille kuvaajaksi. Olipas kivaa reenailla yhdessä! Tare usko mua yllättävän hyvin, vaikka äiti oli mukana :D 
  
Tänään siis reenailtiin seuraavia asioita:
  • Seuraaminen
  • "istu"
  • "maahan"
  • Sivulle tuloa
  • Paikka & luoksetulo 
  • kontaktia
  • ravattiin
  • seisominen
Mun mielestä toi seuraaminen, kontakti, maahanmeno ja sivulle tulo sujuivat tänään tosi hyvin :) Paikalle jääminenkin sujui aika hyvin, Tare pysyi paikoillaan kunnes sai käskyn ja pääsin jopa melko kauas koirasta ennenkuin käskin sen vierelle. 
Reenailtiin aina hetkinen paria juttua, sitten leikittiin ja taas jatkettiin reenausta sopivan lyhykäisen ajan, että mielenkiintoa Tarella vielä riitti ! Kyllä jäi hyvät fiilikset reenauksesta ! :) Ainoana joka meni aika huonosti oli toi seisonta...Tare ei sitten millään halunnu mun kans ees yrittää seisoo...alko vaa purra mua... noh, äitiä ei sit yhtää purru ? :D Noh, ehkä joku toinen päivä sitten ;)

Kyllä ny on väsynyttä poikaa... Ihan hyvä, saa itekin vähän vetää henkee! Huomenna taas uus päivä ja uudet kujeet!  
Kontaktii
Istu & Kontakti
Seuraa

Sivulle (takaa kiertämällä)

Paikka-luoksetulo

Maahan

Maahan & kontakti

Vähän ravii...

Palkka ;)

 Leikki on lasten työtä, joten nyt leikitään ! 










Koulutettu tai ei,
se tulee aina olemaan,
varsin omanlaisensa koira.
Tää on todellinen tilanne kuva ! :D


Lopuks vielä pieni pätkä suorituksista ! 



1 kommentti:

  1. Kiitos :) Saattaapi olla mä harjottelen viellä :)) hih :3 Nyt on käytös Canon 1000d ja 75-300 toiveissa ois canonin 600d

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.