nav.palkki katoaa

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

uudet kamut

Huh, tais olla mielenkiintoinen päivä Tarella, kun käytiin moikkaamassa tädin koiria, Maxia ja Millaa. Aluksi pelotti kauheesti, toisethan oli ainakin kaks kertaa isompia, kun meidän pikku vauva. Pikkusen meni häntä koipien väliin ja vähän pakoiltiin toisia, mutta pian se sitten rohkaistui ja lähti haisteleen ja hakeen kavereita leikkiin. 

On kyllä tosi rohkee pentu! Siinä ne riehu ja juoksenteli ympäri pihaa, vähän kuviakin otettiin välillä :) Sisällä kaverit joutu makaamaan paikalleen, niin Tarehan se meni komentaan et "ylös siitä, tulkaa leikkiin" :D Vesikuppikin olis ollu kiva kaataa, ja toisten näykkiminenkin olis ollu mukavaa puuhaa, mut toiset oli vähän eri mieltä :D...Hyvin meni siis reissu ! Ennen kotiin lähtöö otettiin vielä yhteiskuva kaveruksista :)

Molemmat automatkat meni tosi mukavasti, aluks pikkusen protestoitiin, mutta melkein koko matka kului kuitenkin siinä nukkuessa lattialla :)

Kotona päikkäreiden jälkeen me lähdettiin vielä Taren kanssa mukavalle pikku iltalenkille :) Opeteltiin vähän seuraamista ja hihnassa kävelyä, kyl se hyvin meni :) Haisteltiin uusia paikkoja ja yrittihän se riiviö mutaakin muutaman kerran maistella... :D Kotipihassa harjoiteltiin vähän luoksetuloo, paikallaoloo ja tutustuttiin naksuttimeen :) 

Eipäs sit muuta, kiva päivä oli ! Nyt vielä kuvia reissusta:
Tare ja Milla





Tare ja Milla

Tare keskellä, Milla oik. ja Max taustalla vas.



Tare ja Milla

Milla vas, tare ja Max oik.


Max, Tare ja Milla




Tarvitsen koirani mielen
unohtaakseni pahat,
muistaakseni hyvät,
pysyäkseni uteliaana,
oppiakseni olemaan koirani paras ystävä.


1 kommentti:

  1. http://paimenlauma.blogspot.fi/2013/09/haasteet.html Teidät on haastettu!

    VastaaPoista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.