nav.palkki katoaa

perjantai 30. elokuuta 2013

Ensimmäinen rokotus

Tänään sai Tare ensimmäiset rokotteet. Ongelmitta ja reippaasti oli Tare eläinlääkärillä ollut. Kaikki oli kunnossa ja eläinlääkäri kirjoitti Taresta näin:
"rohkea, hyväkuntoinen pentu! Ravitsemustila sopiva, paino nyt 13,2 kg. Toinen kives jo laskeutunut, toista vielä odotellaan. Vatsan alla harvoja näppylöitä; pentu- tai maitorupea eli pinnallista ihottumaa. Jos eivät leviä, ei tarvitse hoitaa. -Ulkoisessa yleistutkimuksessa ei muuta erityistä." :)

Jes, nyt sit vaan aletaan tutustuttaan poitsua muihin ihmisiin, koiriin ja erilaisiin paikkoihin ! :)

Kuviakin mulla on pari, otin toissa aamuna muutaman tuossa pihassa kun oli niin hieno aamuaurinko. Tare onkin joutunut nyt muutamana aamuna oleen sellaset pari-kolme tuntia yksin pesuhuoneessa. Ihan hyvin se on pärjänny, mitä nyt yhtenä aamuna oli kaatanut "portin/esteen" ja jättimäisen vesikipponsa :D Vesiastia oli siis suuri, jottei Tare sitä jaksais kaataa, mutta kappas vaan oli kodinhoitohuoneen lattia lainehtinut, kun isä heräili..voi meidän riiviöö! Mutta muuten meillä on mennyt hyvin, kaikkia yritetään purra ja maistaa, sekä komentaa :D






Vink, vink ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.