nav.palkki katoaa

perjantai 2. elokuuta 2013

Vauhtia ja hampaidenjälkiä


Toinen yö sujui myös ongelmitta, mentiin siinä puolenyön jälkeen nukkumaan ja Tare herätti mut siinä puoli seitsemän aikaan. Heti heräämisen jälkeen mentiin ulos kakalle ja pissalle ja samalla vähän leikittiin :) Ulkoilun jälkeen mentiin aamupalalle ja sit taas ulos...Noh, Tarehan löysi mukavan paikan äidin tuijapensaan juuresta, tais 0lla myös hyvänmakuinen...

Taas on tullut rohkeemmaks poju ja tekee mitä huvittaa jo, eli kieltää pitää jo milloin mistäkin...Mutta on se kyl sit viel iha pelkuri, kun raukka pelkäs puutarhassa olevaa posliinisiiliä kuollakseen :D Mummu ja Ukki kävivät kylässä ja kyllä heitä Tare aristi, vaikka eipä se mikään ihme olekaan, kun vasta tutustuu vielä meihinkin. 

Ei ole enää päässyt pissojakaan sisälle, kun parit! Hyvä Tare ;) On tää kesä niin hyvää aikaa opettaa siitä sisäsiisti. Kyllä se Tare sen oppii, että ulos tehdään asiat :)

Ensimmäisen kerran tänään oli poistunut pihasta ja eiku vaan äkkiä torumaan ja hakeen takasin pihaan, niin oppii pihan rajat! Tänään on kyllä kutittanu hampaita tooosi paljon...koko ajan se on pureksimassa jotain :D Mun käsissä on jo vähän jälkiä, kun Tare aina leikissä vähän puree sormii, mutta muuten ei kyl saa purra ihmisiä!
 Muutamat aika pitkät päikkärit se on vetäny päivän mittaan. Pelailtiin ulkona korttia ja Tare nukkui pöydän alla. Noh, sit lähdettiin sisään, niin otin Taren syliin kun se vähän availi silmiään...kaveri oli vielä ihan unessa, kun samalla, kun kannoin sen omaan paikkaan sisälle, niin kaveri vaan veti sikeitä mun sylissä :D Mut ei sen puoleen, on sitä kaverilla virtaakin riittänyt! Välillä Tare sai ihan hulluja hepuleita ja lähti juoksemaan ympäri takapihaa tuhatta ja sataa :D

Mää oon nukkunu ny molemmat yöt Taren kans ja on niin hyvin sujunu, et ei haittaa kyllä ollenkaan et vähän aikasemmin joutuu sit herään ja viemään Taree aamupissalle! :) Toivotaan et tääki yö sujuu yhtä hyvin, kuin edelliset! ;)

Ja tietysti lisäksi vielä päivän kuvamateriaali:







Pusipusi :)







vauhtihirmu :3
hohhoijaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.