nav.palkki katoaa

torstai 8. elokuuta 2013

ensi askeleet veteen...


Nyt tulikin muutaman päivän tauko kirjoittamisessa... Ollaan silti ehditty tekeen paljon. On leikitty, tutustuttu uusiin ihmisiin, siivoiltu pissoja lattialta, koettu ekat ukkosenjyrinät ja ensimmäinen kahlausreissu järvenrannassa tehty ! Kauheesti hampaat kutiaa ja joka paikkaa purraan ja välillä saadaan semmosii riiviökohtauksii, että huhhuh.. :D



















Tare täytti Tiistaina 2kk, on se jo kasvanu ja massaakin on tullut lisää ! Pian Tare onkin jo iiiiso poika! Painoo on jo n. 7 kg !

Lauantaina Antti tuli meille, ihme kyllä tare ei pelännyt Anttii, vaikka yleensä vierastaa kovasti uusia ihmisiä. Siinä sitten vähän tutustuttiin, et kukas tää tyyppi ny on? jne, mut tosi hyvin meni, eikä pelännyt yhtää. Noh, lopulta Tare huomaskin et Antin sukat ja jalat maistu tosi hyviltä ja niitähän se sitten yrittikin metsästää suuhunsa koko ajan... :D






Käytiin läheisessä rannassa vähän "uimassa". Lähinnä siis vähän haisteltiin siinä rannassa ja mietittiin et, uskaltaisko tohon veteen koskee :D Loppujen lopuks Tare uskalsi, kuin uskalsikin sit kuitenkin kastautuu ja kahlas jo aika syvälle, niin et tassut ylsi pohjaan, mut kepin perässä tuli jo niin pitkälle et vesi ylsi kaulaan asti! Ei se siellä kauaa viihtynyt, mutta tulipa jo koettua sekin ! :)





Paljon on leikitty, tuntuu et tolla riittäis virtaa vaikka kuinka kauan, mut kyllä se sit leikin jälkeen simahtaa ja nukkuu hyvin ja joskus jopa kauankin ! Yöt on sujunu hyvin, eikä oo valvottanu vahtivuorossa olevaa :D 

Pissailut sisälle on vähentyny. Tare alkaa vinkua ja menee levottomaks, jos haluu ulos, eli ilmoittaa kyllä yleensä hyvin että pitäis ulos päästä. Tietty on niitäki päivii et vaikka ollaan ulkona niin Tare juoksee sisälle pissalle? :D Noh, mutta suurimmaksi osaksi pissaa ja kakkaa ulos!


Kauhee riiviö!

joo, Tarehan se näyttää niin söpöltä ja kiltiltä pikku hauvelilta, mutta entäs sitte kun se riiviökohtaus iskee? huhhuh, siinä ei oikei tiiä nauraisko vai itkiskö :D Koko ajan ollaan jonkun kimpussa puremassa, yritetään järsii kaikkee kiellettyy, karkaillaan pihasta ja tehdään kaikki kielletty, tai ainakin yritetään. Siinä ei kyllä ei-sanaa säästellä, kun koko ajan saa olla vahtimassa ja kieltämässä :D Mut eipä siinä mtn erikoista oo, sehän on vasta vauva :)

Ostettiin Tarelle muutama pieni puruluu, uudet kynsisakset, hammasharja, pehmolelu ja sit älypallo :) Pitäis noi kynnet leikata pojalta ja putsaa korvat joku päivä :) Aika hyvin onnistui saamaan namit ulos älypallosta ! Vähän piti näyttää et "tätä pitää pyörittää" :D mut ihan hyvin onnistui Tare-pojalta :)

Eikai tässä nyt muuta...sit viel loppujen kuvien vuoro! Ne kertoo kumminkin enemmän kuin tuhat sanaa ;) !
 











purrrr







2 kommenttia:

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.