nav.palkki katoaa

maanantai 26. elokuuta 2013

ensin temppu, sitten nami

 Heips kaikille!
Tänään olikin mun vuoro jäädä pikku nassikkaa vahtimaan kotiin, O ou, vaikutti kyllä niin riiviöltä kun muut lähti...mutta kylläpä jätti sit mun jalat rauhaan, kun keksittiin vähän tekemistä !

Aluks leikittiin sisällä sellasella vetolelulla, joka saatiin Jennyltä. On vielä lelulla kasvunvaraa mutta saatiinpa sillä silti aikaan kunnon vetoleikki :) Noh, välillä Tare vähän erehty lelusta ja mun varpaista, sukat kun sattu oleen siniset (niin kuin pallokin) :D Lisäks piilottelin Tarelle sisällä nameja olkkariin, joita se sit metsästi kun mä hetken löhösin sohvalla 8D 

Sit nostin itteeni niskasta ja hain jalustan, kameran, namit ja Taren ja lähdettiin pihaan leikkiin ! Kyllä oli mukavaa touhuta naperon kans :) Opeteltiin paikalla oloo ja luoksetuloo, molemmat sujui melkos hyvin. Lisäks nää Taren jo oppimat "istu" ja "tassu" käytiin aika monesti läpi..:) Tare yllätti mut täysin, kun yritettiin "maahan" käskyy ja kappas vaan, kaveri menikin hienosti sen ! mut liika on aina liikaa niin jätettiin se käsky sit vähän vähemmälle ja keskityttiin noihin edellä mainittuihin :) Niin ja seuraamista me harjoiteltiin ja VAU! Tare poika se hienosti seuraili ja myös sivulle tuloo reenailtiin namien avulla, sekin sujui kivast:)

Noh, ilman kuviahan ei haluttu pärjätä, onneks jalusta löytyy kaapista, niin saatiin otettua tuo ensimmäinen "tassu"-käsky kuva :) Tarkennus jäi vähän puolitiehen, kun jouduin sen ensin manuaalilla tarkentaan, mutta eipä sillä ny niin välii...Loppuun painittiin nurtsilla ja leikittiin leluilla:) Sellanen päivä meillä tänään! 
Sit kuviin --->

 

Sit otin näistä "ihanista" piikkihampaista kuvan :D On se mukavan tuntusta, kun tollaset uppoo jalkaan tai käteen...mutta kyl pakko sanoo et eniten kirpasee jos nenään ! :D











1 kommentti:

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.