nav.palkki katoaa

torstai 15. elokuuta 2013

eriparikorvat

Onpas kaveri kasvanu ! Painoo oli jo 9 kg, mitä nyt sain punnittua sitä kun toinen rimpuilee sylissä :D (saattaa siis luku heittää pahasti) Korkeuttakin on tullut paljon lisää samalla kun massaa !
 Toinen korva on jo noussut ylös pystyyn, toinen vielä lepattaa puolessa välissä...Hampaat on yhä terävämmät ja puruvoima vahvistunu huimasti ! Saa aikaan jo kivat mustelmat tohon käsivarsiin. 
Pirulainen se kyllä on, kun on jo karkaamassa pihasta pois ja tuo vesikupin kaataminen on varmaan jotenkin tosi hauskaa? Niin no, ehkä siis Taresta hauskaa, meistä muista enemmänkin rasittavaa :D On se kyllä aktiivinen kaveri! Ootellaan kyllä jo sitä kun 12 viikkoa sujahtaa mittariin ja saadaan tolle ne ekat rokotukset niin pääsee viemään riiviöö jo pois pihastakin, kun ei tahdo tuo energia enää millään kulua kotipihassa. Pääsis Tare jo tutustuun muihinkin koiriin kuin kaverin Labbikseen Inkkuun ja naapurin pikkukoiraan Millaan ja voitais sit alkaa sosiaalistaan sitä ja viedä eri paikkoihin!
Tänään viihtyi taas tosi hyvin äitin kukkamaassa, siellä se söi multaa ja isottele puutarhasiileille ja -sammakolle... :D 



Hiphei! Ensimmäinen temppukin on jo opittu, jee ! Tare osaa nyt käskyn "istu" ja se sujuu kyllä tosi hyvin ! :) Aika nopee tosta varmaan tulee oppimaan erilaisia asioita? Tosi nopeesti oppi tuon "istu"-käskynkin ja toteuttaa sen ihan vain sanomalla "istu", eikä tarvii mitenkää laskee takapuolta kädellä tmv :)

reppana :)





Jos yrität siili jotain, niin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.