nav.palkki katoaa

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

vauhtia ja vipinää

Vähän oli kiire viikko, joten nyt vasta postausta...

Tiistaina Jenny ja Tuikku tulivat moikkaamaan meitä. Aluks Tarella meni vähän pupu pöksyyn :D Häntä koipien väliin, äkkiä pakoon ja sit alko komentaminen...Noh, aikansa siinä tutustuttuaan ja hasteltuaan uskalsi Tare jo ottaa hännän koipiensa välistä poisja lähestyä varoen Tuikkua. Kovasti Tuikku yritti Taren luo, mutta toinen vaan pakoon luikki...Mut loppujen lopuks sit kun oltiin hetki pihassa haisteltu ja tutustuttu niin lähettiin lenkille.

Käveltiin n. puol kilsaa sellaselle pellolle, mis sai päästää koirat irti huoletta. Tuikku sai kivan hepulin ja Tare yritti (turhaan) pysyä Tuikkiksen vauhdissa mukana :D Siinä sitten koirat sai juosta, leikkiä ja haistella. Pellolta lähdettiin sitten vielä vähän lenkkeileen ja saatettiin Jenny ja Tuikku seuraavaan paikkaan ja ite jatkettiin siitä sit viel kotiin. Kyllä Taree väsytti illalla, kun oli nii jännä päivä ollu, hih :) Mukavaa oli, kiitos seurasta Jenny & Tuikku ! ;)
Kuviakin otettiin, yritettiin saada kaverikuvakin, mut Taree ei kiinnostanu ja se meni piiloon... :D Olis pitäny ottaa mukaan se lyhyempi obska...kuvat näytti kamerassa hyviltä, mutta oli aika huonot tarkennukset, kun koneelle laitto :/ Noh, tälläset oli mun otokset tällä kertaa -->
 









Oota mua ?!





tare: "mua ei kiinnosta.."





"mää väijyn täältä sitä toista"



Sylihauva

Sit Jennyn otokset:
(muutama kuva seuraaviin postauksiin tulos)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.