nav.palkki katoaa

torstai 26. joulukuuta 2013

Ensimmäinen joulu

  
Aamulla kaikkien herättyä ja syötyä aamupuuro, hypättiin autoon ja lähdettiin kohti hautausmaita. Paljon oli ihmisiä liikkeellä, minä ja Tare lähdimme kävelemään hautausmaalta sivummalle, kun muut veivät kynttilät haudoille. Kivan mutainen joulusää oli kävellä nurmikon reunalla yli-innokkaan pennun kanssa...Autossa Tare oli nätisti, matkat kului nukkuen :)


Voivoivoi Tare...tässä kuvassa kaveri selvästi jäi jollekkin kiinni yrittäessään nuuhkia pöydällä olevaa kinkkua ja muita herkkuja...ruokailu lähestyi hyvien tuoksujen osuessa nenään.

  
"Minähän en kuusenoksaan koskenut..."


 Sanotaan, että punainen on tyttöjen väri, tai näin ainakin Tare ajatteli...ei tuo väri oikein iskenyt sen silmään, mutta suuhun sopi mitä mainiommin! Tässä siis kuusen koristelu menossa :)



 Pitäähän sitä tietenkin jonkunlainen kaverikuva nappasta ja kappas sain ensimmäisellä yrityksellä näin onnistuneen otoksen meistä!

  
Joskus taas se kuva ei ihan onnistukkaan, niinkuin toivoisi...Emmu saa tässä hieman kovemman pusun :D...

 

Jouluhan on iloinen juhla, joten eikun hampaat näkyviin ;) Tässä kuvassa on iskällä ja Tarella menossa painimatsi! 
 

No vihdoin se yksi odotetuimmista asioista, lahjat! Vähänmietittiin, kuinkahan se Tare ne paketit saa itse auki, mutta kappas kaverihan aukasi jokaisen lahjansa niin nätisti! Heti tajus kuinka tää homma toimii, kun laittoi tassun paketin päälle ja alkoi vähitellen repiä paperia pois :) Tarehan se ois mielellään sitten omien pakettiensa jälkeen auttanut muita avaamisessa...


 Tässä kaveri esittelee uutta leluaan kameralle ;) 


^Näin aukeaa paketit !


 Itseasiassa kuva on tältä päivältä :) Nostin Taren kahdelle jalalle ja äiti nappasi kuvan :)


Poseeraus!

Muutama jouluinen kuva:

 


^Huomatkaa mut pallossa :--D

Taren joululahjat:

alin oikeanpuolimmainen vetolelu on itsetekemä!
Lelujen lisäksi Tare sai paketeista muutaman herkun :) 





Tällainen oli nyt sitten Taren ensimmäinen joulu kuvina :) Toivottavasti kaikilla oli mukava ja rauhallinen joulu! Nyt me sitten odotellaan uutta vuotta ja siihen liittyen teen postauksen, jossa katsahdamme vuoteen 2013! :) Mutta siitä lisää myöhemmin...Muistakaa, että vielä on aikaa linkkailla blogeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.