nav.palkki katoaa

tiistai 10. joulukuuta 2013

kahdestaan


Pitkästä aikaa mulla oli enemmän aikaa Tarelle. Me reenailtiin kontaktia, perusasentoo ja seuraamista tuossa pihassa ja vau, Tarehan meni tosi hienosti! Olin ihan yllättyny kuinka Tare seurasi ihan kiinni mussa ja piti koko ajan kontaktia :) (oon kyllä ylpee poitsusta) Pyrin siihen, että Tare kokis reenauksen "leikkinä" eli siis ensin leikittiin vetolelulla ja sit lelu pois-reenaus-lelu takas ja leikki jatkuu. Huomasin kyllä, että Tare jaksoi keskittyä paljon paremmin ja selvästi nautti todella siitä. Välillä meillä meni kyllä leikiks ihan kokonaan, mutta pääasia että oli hauskaa ja reenit onnistu!

Lähdettiin sitten lenkille purkamaan loppuja energioita. Yksi pieni koira juoksi innoissaan lähelle Tarea ja alkoi haukkumaan siinä Taren nassun edessä, huh sain kyllä ihan oikeesti pitää kiinni, kun Tare innostui ja olis tietty halunnut leikkiä kaverin kanssa...muutama auto siinä jäi sitten odottamaan, että pikkukoira lähti pihaansa omistajansa kintereillään, hieman nauratti, että saatiin täällä maallakin "ruuhka" aikaan :D
 Lenkki jatkui, Tare meni ihan hyvin hihnassa, kun ohitettiin päiväkoti, jossa pikkulapset ulkona telmivät ja kiinnostivat kovasti Tarea, mutta hyvin päästiin ohi ilman turhaa vetämistä yms. 

Päästin Tarea hieman vapaaksi sivummalla kävelytiellä, jossa sai kaveri vähän juoksennella ja myöhemmin lähempänä kotia mentiin pellolle heitteleen lumipalloja. Tarehan se sitten sai kauhean "kohtauksen" läheisellä kävelytiellä menevästä koirasta ja kotimatka olikin sitten sellaista pysähtelyä...200m:n matkalla meni varmaan yli 20 min :D Aina, kun hihna kiristyi niin pysähdyin kunnes Tare tajusi tulla lähemmäks... 
  • Olisko kellään mitään vinkkii miten hillitä järkyttävän innokasta ja uteliasta vintiöö vetämästä nähdessään toisen koiran? 
Kotiin päästiin kuitenkin ja pihassa alkoi taas leikkihetki :) Tare on ihan hulluna noihin leluihinsa, jaksais kaveri varmasti leikkiä mooonta tuntia. Oli kyllä mukavaa, pitkästä aikaa käydä Taren kanssa kunnon lenkki ja reenailla ! Huomenna Tare täyttääkin sitten puolivuotta ja tarkoituksena ois ottaa vähän seisotuskuvaa jne ;)

Muistakaas kaikki käydä kurkkimassa joulukalenteria! Kalenteri löytyy aivan sivun lopusta!
 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.