nav.palkki katoaa

tiistai 17. joulukuuta 2013

pesulle mars!

 Ihan ensimmäisenä muutos joulukalenterissa:

Jep, blogger ei ollut mun kans samaa mieltä tuosta joulukalenterin toteutuksesta, joten taas vähän muutellaan...Kalenteri löytyy nyt tuosta yläpuolelta välilehdistä ^ Hieman joudutte nyt selailemaan sivua alas, pahoittelut, mutta siis uusimmat luukut löytyvät alhaalta ja vanhimmat ylhäältä...


nyt muuta tältä päivältä -->


Tänään siis vuorossa oli Taren huoltaminen. Likaiset korvat, pitkät kynnet ja likainen turkki saivat kyytiä, kun pistin shampoot vaahtoutumaan, harjat heilumaan ja sakset napsumaan! ^Yllä olevassa kollaasissa hieman meidän varusteita, joista muut olivat käytössä paitsi nuo hammasharjat.

Huhhuh mikä pesureissu...Tare ei millään olisi pysynyt pesuhuoneessa, vaan pois oli päästävä...noh ei kuitenkaan päässyt, kun äiti piti ovea kiinni mun touhutessa vintiön kimpussa. Loppujen lopuks meni ihan kivasti, Tare olis hieman jopa heittänyt leikiks mutta valmista piti ja saada ja leikit jäi lyhyeen. Kuivausurakka meni äidille (onneks) Tare ei oikein tykkää tuosta kuivauksesta...yrittää aina purra käteen, joten kun äiti kuivasi niin mää leikitin kaverii lelulla samaan aikaan, ettei hampaat eksy. 

Pesun jälkeen Tarelle tuli nälkä...SYÖMÄÄN! ja samalla mä ryntäsin sitten harjaamaan sitä, ettei se ala pureen harjoja tai mua :D Harjauksen jälkeen äiti syötti Tarelle nameja, kun mä napsin ylimääräiset pois kynsistä, takatassuista oli aika kuluneet kynnet, mutta kaikista pisimmät olivat nuo sivukynnet...Sitten äiti puhdisti Taren korvat ja mä syötin keksejä äidin turvaksi :D...Että semmoinen puhdistautumisoperaatio meillä oli tänään täällä!



Reenailtiin muuten tänään pihassa hieman jälkeä! Tare löysi kaikki namut, piilottelin joka toisella askeleella namusen maahan. Ahkerasti nenä kävi maanpintaa pitkin, välillä hieman eksyttiin reitiltä, muttei mennyt kauaa niin oltiin taas oikeilla jäljillä ! :)




Kyllä nyt turkki kiiltää ;)




Taren nimikyltti :)

Taren pudonneita hampaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.