nav.palkki katoaa

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Puolivuotta !

Tare - oik. nimeltään GM Henri Mournier - meidän tuleva koiran alkumme täytti tänään puolisenvuotta! (6kk) 

Onko siitä jo niin kauan, vastahan tuo oli ihana pumpulikarvainen pentunen ja nyt pentukarva on jo poissa, korvat ylhäällä ja vintiö näyttääkin jo saksanpaimenkoiralta. Pakko kyllä sanoo, että Tare on todella viisas koira ja uskon, et kovalla reenillä me voidaan saavuttaa monia hienoja juttuja ! Onhan tässä puolenvuoden aikana oppitukin jo istumaan, antamaan tassua, menemään maahan, vahtimaan, seuraamaan, pitämään kontaktia, kulkemaan hihnassa ja tulemaan luokse - eli kyllä tuo jotain osaa :)

Monta koirakaveriakin on saatu, monenikäisiä ja kokoisia, joiden kanssa peuhata ja käydä lenkillä yhdessä. Sisaruksiakin tuli tavattua GM kennelpäivillä tuossa lokakuussa. Autossa matkustaminenkin sujuu jo hyvin, vaikka Tare takakontissa ei viihdykkään yksinään, vaan pitää päästä takapenkille lähemmäks muita. Kaupungissa käytiin juuri viime viikolla ja vierailtiin jopa Musti&Mirri-liikkeessä sisällä, joka oli aivan uus kokemus niin Tarelle kuin mullekin :) Paljon ollaan siis koettu ja näetty ja vielä on paljon jäljellä ! 


Voivoi, kuinka se on ollut pieni, pakko oli laittaa vielä tällainen supersöpö kuva meidän "vauvasta" ! Kuvassa Tare on alle kuukauden ikäinen iskän 
käsissä. Ei kyllä enää ihan noin kaveria pidetä :D Oikean puoleisessa kuvassa Tare on sitten mun sylissä tuolloin n. 5kk sitten :)

Tare alle kuukauden ikäisenä :)


Seuraavissa kuvissa Tare on nyt sitten sen 6kk :) Laitoin ihan vertailun vuoksi vielä tuollaisen kuvan meistä ja loppuun seisotuskuvat :--)






4 kommenttia:

  1. Onnea Tarelle! Ja kiitos teille ihanasta sivusta! Iloista joulun odotusta ja olehan Tare tontuille kiltti, että lahjoja pukkaa aattona!
    Terv. Sansku, Noomi-äiti ja Stacy-sisko sekä muut karvakorvat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, kyllähän tuo aikas kiltti onkin ollut, ei oikeastaan mitään pahaa ole tehnyt, jospa joulupukki sitten muistaisi aattona :)
      Iloista joulun odotusta teille myös ja terkkuja sinne meiltä kaikilta :) !

      Poista
  2. Ompas Tare kasvanut ! :)
    Paljon onnea Tarelle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan naurattaa, kun noita kuvia vertaa toisiinsa :D Tare kiittää :) !

      Poista

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.