nav.palkki katoaa

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku 1.


Tänään avasimme Suklaasilmien joulukalenterin ensimmäisen luukun! Joulukalenteri koostuu varmastikin suurimmalta osin kuvista, videoista tai jonkinlaisista erikoispostauksista :) Jos jollain on heittää jotain ideoita niin otetaan lämpimästi vastaan!

Joulukalenteriin pääset painamalla vas. sivussa tältä näyttävää kuvaa

Aamulla herättyäni saatiin äitin kans idea, kuvataan Taren hampaita! Taren sisaruksen hampaista oli laitettu kuva meille muille konjakkien omistajille, joten me ajateltiin myös! Lenkillä sit käytiin aamupäivästä mettässä ja tuolla sivummalla polulla, missä Tare sai kirmata minkä vaan jaksoi. Oli mukavan raikas sää ja ihanaa kun vihdoin se lumi on maassa! Lenkin ohella jäätiin välillä kuvailemaan, heitteleen lumipalloja ja ihmettelemään jo hieman jäätyneitä ojia, jotka kiinnostivat erityisesti Tarea. Muutaman hyppykuvan sain Taresta otettua, tosin hieman heilahtaneita ovat mutta niin lujaa mentiin ettei kyllä kamerakaan täysin mukana pysynyt! 

Saatiin tänään maistella jo joulutorttuja! Tarekin sai maistaa palasen mutta ilman hilloa. Lisäks laiteltiin yhdessä ulos jouluvaloja ja peuhattiin hangessa Taren kanssa :) Päivällä käytiin sitten vähän lyhyempi lenkki tuossa lähellä, pääsi Tare taas vähän juoksenteleen vapaana ja haisteleen. Lenkki meni hyvin, ainoastaan Tare yritti hieman maistella vielä jätöksiään, mutta sai niskaansa torut meiltä ja lenkki jatkui taas. Illalla käytiin ihastelemassa ulkona kauniisti näkyviä jouluvaloja ja Tare pääsi sitten taas kävelylle!

Oli kyllä hieno päivä ja mulle ainakin joulukalenteri, jouluvalot ja joulutortut toivat sen joulufiiliksen, että eipä tässä muuta kun vaan joulua odottelemaan! Sitä ennen katsotaan tämän päivän otokset ! ;)





























Kuninkaallinen!


Tare n 5,5 kk

Taren viiksikarvat :3


Nams :)



1 kommentti:

Me kiitämme kommentistasi!

© Eve P.